Globus Travel - Holiday in Albania and World

BARCELONA    >>    8 dite me autobus     = 560  Euro

Programi :                 

Dita 1.

Imbarkimi ne tragetet e linjes Durres-Bari dhe akomodimi ne kabine AB.

Dita 2.

Mberritja ne portin e Barit ne mengjes dhe nisja me autobus A/C per ne Genova akomodim ne hotel me 3*** dhe darka ne hotel.

Dita 3.

Pas mengjesit ne hotel nisja per ne Barcelone, akomodim ne hotel me

 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 4,5.

Pas mengjesit ne hotel, do te kete Guide ne qytetin e Barcelones, ku do te

vizitohen: Katedralja, Muzeu Picasso, Stadiumi Olimpik, piaca Sant Iaume, porti antik, Piaca de Toros etj. Ne mbremje darka ne restorant dhe kthimi ne hotel.

Dita 6.

Pas mengjesit ne hotel kthimi per ne Genova, mberritja dhe akomodimi ne hotel me 3***. Pas dite vizite ne portin antik, piaca Principe, piaca Brignola,piaca Ferrari, pallati Dukal, shtepia Kolombos etj, kthimi ne hotel dhe  darka.

Dita 7.

Pas mengjesit ne hotel, udhetim me autobus per ne Bari. Imbarkimi  ne traget, akomodimi ne kabine AB dhe darka.

Dita 8.

Mberritja ne Durres dhe kthim ne Tirane.

 MADRIDI      >>     4 dite me avion   = 665  Euro

Programi :

Dita 1.

Nisja me avion nga Rinasi, mberritja ne aeroportin e Madridit, pritja nga partneri yne ,transferta per ne Madrid me autobus komod  akomodimi ne Hotel me 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 2 dhe 3.

Pas mengjesit ne hotel, gjate dy diteve do te kete Guide ne qytetin e Madridit ku nen drejtimin e shoqeruesit shqiptar  do te vizitohen: Sheshi Mayor, Plaza Oriente, Puerta del Sol, Parku Retiro, Lulishtja historike e Madridit, Pallati Mbreteror, Museo I Prados, Parku Ovest, Lagjia Moresco-me arkitekture te lashte, Piazza e Parlamentit.  Ne mbremje do behet akomodimi ne hotel dhe darka ne restorant.

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel, transferimi me autobus ne aeroport dhe kthimi ne Tirane.

 

 

  Shenim   

(per te gjitha ofertat)

1: Ne cmim perfshihet udhetimi me autobus vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel me 3***, mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike.

2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 20% .

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats