Globus Travel - Holiday in Albania and World

PODGORICE + BEOGRAD     >>>     5 dite me autobus   =180  Euro

Programi :

Dita 1.

Nisja me autobus nga Tirana, kalim nga pika kufitare Hani I Hotit dhe me pas ne Podgorice, ku do te bejme nje pushim. Me pas vazhdon udhetimi per ne Kollashine dhe Bijelo Polje, ku do te kete dhe nje pushim. Mbas Bjelo Pole do te udhetojme per ne Zllatibor. Mberritja ne mbremje, akomodimi ne hotel dhe darka. Pas darke do te kete nje mbremje argetuese.

Dita 2.

Pas mengjesit do te vizitojme qytetin a Zllatiborit, I cili eshte nje qytet shume I bukur turistik. Me pas do te vazhdojme udhetimin per ne Beograd, mberritja ne mbremje dhe akomodimi ne hotel me 4**** yje. Darka ne hotel.

Dita 3.

Mengjesi ne hotel, me pas do te dhetitet qyteti me autobus, ku do te shikojme monumentin me te vjeter te qytetit “Kalemegdan”, do te vazhdojme me pjesen qendrore te Beogradit “Trq Republike”, “Knez”, “Miliailove ulice”, “Terazije” dhe “Skadarlije”. Darka e prenotuar ne hotel. Pas darke do te kemi nje lundrim ne lumin Sava dhe Danub (sipas deshires).

Dita 4.

Pas mengjesit kthimi ne Podgorice, akomodimi ne hotel dhe darka. Pas darke mbremje argetimi.

Dita 5.

Pas mengjesit ne hotel do te vizitohet qyteti I Podgorices, mundesi per shopping. Gjate darkes nisja per ne Shqiperi dhe mberritja ne Tirane.

 

  Shenim   

(per te gjitha ofertat)

1: Ne cmim perfshihet udhetimi me autobus vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel me 3***, mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike.

2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 15% .

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats