Globus Travel - Holiday in Albania and World

LISBONE    >>>    4 dite    = 640 Euro

Programi :

Dita 1.

Nisja me avion nga Rinasi, mberritja ne aeroportin e Lisbones,pritja nga partneri yne ,transferta per ne Lisbone me autobus komod, akomodimi ne Hotel me 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 2 dhe 3.

Pas mengjesit ne hotel, gjate dy diteve do te kete  Guide ne qytetin e Lisbones qytetin e qiellit blu, ku nen drejtimin e shoqeruesit shqiptar  do te vizitohen: Piaca qendrore Rossio, Piaca monumentale e tregtise, zonat tipike te:Bajrro Alto e Chiado do te vazhdojme me monumentin e Zbulimeve qe te kujton epoken e eksplorimeve te medha, Kullen e Belemit qe eshte simboli I Lisbonit, monumentin me te rendesishem te qytetit Manastiri I Jeronimos, Manuelino-shembulli unik I arkitektonise portugeze, Muzeu Azulejos I njohur per koleksionet e mrekullueshme te qeramikes.Ne mbremje do behet akomodimi ne hotel dhe darka ne restorant.

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel, transferimi me autobus ne aeroport dhe kthimi ne Tirane.

 

 

  Shenim   

(per te gjitha ofertat)

1: Ne cmim perfshihet udhetimi me autobus vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel me 3***, mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike.

2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 15% .

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats