Globus Travel - Holiday in Albania and World

Poloni - VARSHAVE    >>>     4 dite     =    559 Euro

Programi :

Dita 1.

Nisja me avion nga Rinasi, mberritja ne aeroportin e Warsawes,  pritja nga partneri yne ,transferta per ne Warsawe me autobus komod akomodimi ne Hotel me 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 2 dhe 3.

Pas mengjesit ne hotel, gjate dy diteve do te kete Guide ne qytetin e Warsawes ku nen drejtimin e shoqeruesit shqiptar  do te vizitohen: Sheshi I vjeter tregtar, Barbican, Katedralja St. John, Jewish Ghetto Memorial, Royal Route, Lazienki Park& Palace, Keshtjella Mbreterore-rezidenca e mbreterve polake, Akademia e Shkencave. Ne mbremje do te kemi nje shetitje, me pas kthimi ne hotel dhe darka.

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel, transferimi me autobus ne aeroport dhe kthimi ne Tirane.

  Shenim   

(per te gjitha ofertat)

1: Ne cmim perfshihet udhetimi me autobus vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel me 3***, mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike.

2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 15% .

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats