Globus Travel - Holiday in Albania and World

Itali - Rome

Roma    >>>    6 dite me autobuz    =    350 Euro

Programi :

Dita 1.

Imbarkimi ne portin e Durresit, akomodimi ne kabine.

Dita 2.

Mberritja ne portin e Barit. Nisja me autobus per ne qytetin e Romes. Mberritja, akomodimi ne hotel me 3*** yje. Darka ne restorantin e hotelit.

Dita 3 dhe 4.

Pas mengjesit ne hotel, gjate dy diteve do te kete Guide ne qytetin e Romes ku nen drejtimin e shoqeruesit shqiptar dhe italian  do te vizitohen: qyteti i Vaticanit, museumet, Colosseu, San Pietro, Plaza  Novana e rrethuar nga lumenjte e Berninit, Pallati Madam, selia e Senatit, Pallati Montecitorio, skenografia Fontana di Trevi, Piazza Venezia, Plaza Barberini, Via Veneto, Piazza del Popolo, Catacombe ne rrugen e Shtate Kishave, Bocca della Verita (Tempulli Vesta, Teatri Marcello) dhe Basilico S. Paolo. Ne mbremje do behet akomodimi ne hotel dhe darka.

Dita 5.

Pas mengjesit ne hotel, nisja me autobus per ne Bari dhe ne darke imbarkimi me tragetin e linjes Bari-Durres, akomodim ne kabine dhe darka ne traget.

Dita 6.

Mberritja ne portin e Durresit.

Shenim: 

1: Ne cmim perfshihet udhetimi me autobus vajtje-ardhje, akomodimi ne  hotel me 3*** yje, mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike. 
2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 15%

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats