Globus Travel - Holiday in Albania and World

IRLANDE - DUBLINI   >>>    4 dite me avion   =    645 Euro

Programi:

Dita 1.

Nisja me avion nga Rinasi, mberritja ne aeroportin e Dublinit,pritja nga partneri yne ,transferta per ne Dublin me autobus komod, akomodimi ne Hotel me 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 2 dhe 3.

Pas mengjesit ne hotel, gjate dy diteve do te kete  Guide ne qytetin e Dublinit, ku nen drejtimin e shoqeruesit shqiptar  do te vizitohen: Dun Laoghaire, Sandycove ku ndodhet dhe Kulla Martelo, Muzeu Joyce, vazhdohet per ne plazhet Killiney dhe Bray deri tek Greystones duke shijuar panoramat mahnitese te Dublinit.Do te shkohet tek Avoca Handweavers e njohur per punimet artizanale.Do te behet nje shetitje ne vargmalet Wicklow ne te cilen ndodhen fshatra dhe peisazhe mahnitese. Ne mbremje do behet akomodimi ne hotel dhe darka ne restorant.  

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel, transferimi me autobus ne aeroport dhe kthimi  ne Tirane.

Shenim

1: Ne cmim perfshihet udhetimi me autobus vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel me 4****, mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike.

2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 15% .

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats