Globus Travel - Holiday in Albania and World

ATHINA    >>>     4 dite me autobus     =    265   Euro

Programi:

Dita 1.

Udhetimi me autobus nga Tirana ne Athine nepermjet pikes kufitare Kakavi. Pasdite mberritja ne Athine, akomodimi ne hotel te kategorise B. Darka dhe nata ne hotel.

Dita 2.

Pas ngrenies se mengjesit fillon guida ne qytetin e Athines e cila zgjat 4 ore turi dhe nis nga stadiumi I Panathinaikos ku u zhvilluan per here te pare lojrat olimpike ne vitin 1896. Pas kesaj fillon udhetimi per ne Akropolis ku gjate rruges do te kalohet nga monumentet dhe muzeumet me kryesore si psh. Muzeumin Bizantin, Galerine Kombetare, Kopshtin Zappion, Tempullin e Zeusit, Statujen e Adrianes, Kishen e St.Paulit, Parlamentin dhe ushtarin e panjohur , katedralen katolike, Universitetin dhe Librarine Kombetare etj. Pasdite e lire, ne mbremje kthimi ne hotel dhe darka.

Dita 3.

Pas mengjesit ne oren 9.30 nis turi ne Tempullin Poseidon dhe do te kalohet ne rrugen ishullore Sounion dhe ne pikat turistike me te mira te Athines. Ne mbremje darka e rezervuar ne hotel. Pas darkes kalimi I kohes ne nje nga buzuqet e famshme Greke.

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel  udhetim me autobus. Pasdite mberritja ne Tirane.

Athine – Korinthi – Peloponez >>> Tur 5 ditor me autobus  = 365 Euro

Programi :

Dita 1.

Nisja me autobus nga Tirana, udhetimi drejt Athines nepermjet pikes se kalimit kufitar te Kakavise, mberritja ne Athine pasdite, akomodimi ne hotel te kategorise B. Darka ne hotel.

Dita 2.

Nisja nga Athina ne mengjes per ne Korinth, nepermjet kanalit te Korinthit, ku do te vizitohet Epidaurus, Nafplion, Mycene ku do te shikojme zbulimet arkeologjike, me pas do te kalohet ne Megalopolis dhe Tripolis te Peleponesit. Darka ne Olimpia.

Dita 3.

Pas mengjesit nisja nga Olimpya per ne Patra dhe me pas ne Delfi. Darka dhe nata ne hotel ne Delfi.

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel nisja nga Delfi dhe kthimi ne Athine. Pasdite vizita ne qytetin e Athines ku do te vizitohet Acropolis, stadiumi Panathinaikos ku u zhvilluan lojrat e para olimpike, Muzeumin Bizantin, Galerine kombetare, kopshti Zapion, Tempullin e Zeusit, Parlamenti, Librarine kombetare etj.. Darka dhe nata ne hotel.

Dita 5.

Pas mengjesit ne hotel udhetimi me autobus dhe kthimi ne Tirane.

 

ATHINA     >>>    4 dite me avion      =    390  Euro

Programi:

Dita 1.

Udhetimi me avion nga Tirana ne Athine. Ne mesdite mberritja ne Athine, akomodimi ne hotel te kategorise B. Darka dhe nata ne hotel.

Dita 2.

Pas ngrenies se mengjesit fillon guida ne qytetin e Athines e cila zgjat 4 ore turi dhe nis nga stadiumi I Panathinaikos ku u zhvilluan per here te pare lojrat olimpike ne vitin 1896. Pas kesaj fillon udhetimi per ne Akropolis ku gjate rruges do te kalohet nga monumentet dhe muzeumet me kryesore si psh. Muzeumin Bizantin, Galerine Kombetare, Kopshtin Zappion, Tempullin e Zeusit, Statujen e Adrianes, Kishen e St.Paulit, Parlamentin dhe ushtarin e panjohur , katedralen katolike, Universitetin dhe Librarine Kombetare etj. Pasdite e lire, ne mbremje kthimi ne hotel dhe darka.

Dita 3.

Pas mengjesit ne oren 9.30 nis turi ne Tempullin Poseidon dhe do te kalohet ne rrugen ishullore Sounion dhe ne pikat turistike me te mira te Athines. Ne mbremje darka e rezervuar ne hotel. Pas darkes kalimi I kohes ne nje nga buzuqet e famshme Greke.

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel  udhetim me avion.Pasdite mberritja ne Tirane.

 

Shenim

(per te gjitha ofertat)

1: Ne cmim perfshihet udhetimi me autobus vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel me 4****, mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike.

2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 15% .

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats