Globus Travel - Holiday in Albania and World

France

PARISI    >>>    8 dite me autobus    =    555 Euro

Programi :

Dita 1.

Imbarkimi ne tragetet e linjes Durres-Bari dhe akomodimi ne kabine AB.

Dita 2.

Mberritja ne portin e Barit ne mengjes dhe nisja me autobus A/C per ne Genova akomodim ne hotel me 3*** dhe darka ne hotel.

Dita 3.

Pas mengjesit ne hotel nisja per ne Paris, akomodim ne hotel me 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 4,5.

Pas mengjesit ne hotel, do te kete Guide ne qytetin e Parisit, ku do te Vizitohen: Katedralja e Parisit,Harku i Triumfit,Panteoni,Pallati dhe Kopshti i Luksemburgut. Shetitje ne Kopshtin e Tyilerive dhe ne shetitoren Champs-Elyse, Kulla e Montparnasse, do te vizitohen lagja moderne e Parisit e quajtur “Defense” dhe Qendra tregtare “4 Stinet”, ne muzeun e Luvrit, Kulla Eiffel,kalimi i dites ne Parkun e lojrave “Disneyland”.  Ne mbremje do behet akomodimi ne hotel dhe darka ne restorant.

Dita 6.

Pas mengjesit ne hotel kthimi per ne Genova, mberritja dhe akomodimi ne hotel me 3*** dhe darka.

Dita 7.

Pas mengjesit ne hotel, udhetim me autobus per ne Bari. Imbarkimi  ne traget, akomodimi ne kabine AB dhe darka.

Dita 8.

Mberritja ne Durres dhe kthim ne Tirane.
 

PARISI   >>>    4 dite me avion       =    680 Euro

Programi :

Dita 1.

Nisja me avion nga Rinasi, mberritja ne aeroportin e  Parisit, pritja nga partneri yne ,transferta per ne Paris me autobus komod ,akomodimi ne Hotel me 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 2 dhe 3.

Pas mengjesit ne hotel, gjate dy diteve do te kete Guide ne qytetin e Parisit ku nen drejtimin e shoqeruesit shqiptar  dote vizitohen: Katedralja e Parisit,Harku i Triumfit,Panteoni,Pallati dhe   Kopshti i Luksemburgut. Shetitje ne Kopshtin e Tyilerive dhe ne shetitoren Champs-Elyse, Kulla e Montparnasse, do te vizitohen lagja moderne e Parisit e quajtur “Defense” dhe Qendra tregtare “4 Stinet”, ne muzeun e Luvrit, Kulla Eiffel,kalimi i dites ne Parkun e lojrave   “Disneyland”.  Ne mbremje do behet akomodimi ne hotel dhe darka.

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel, transferimi me autobus ne aeroport dhe kthimi ne Tirane.

               

Shenim

1: Ne cmim perfshihet udhetimi me avion vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel me 3*** , mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike.

 2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 15% . 

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats