Globus Travel - Holiday in Albania and World

Guide Peligrinazhi-Turistike ne Medjugorje (Bosnje-Hercegovine) 2nete e 3 dite

Dita e pare

Nisja nga Shkodra.Formalitetet ne kufirin malazezVizite Panoramike e disa qytetetve te Malit te Zi si Tuz,Podgorice,Nikshiq etj.Ndalese sipas nevojave te grupit ne nje prej ketyre qyteteve.

Formalitetet ne kufirin mes Malit Te Zi dhe Bosnjes.Nisja per ne Bosnje per ne qendren fetare Medjugorje.Gjate rruges njohje me historikun e Bosnjes si dhe me historine e vecante te qendres fetare te Medjugorjes.

Dreka fakultative.Akomodimi ne hotel ne Medjugorje.Pasdite vizite ne qendren e Medjugorjes sipas programit fetar.Darka ne hotel.

Dita e dyte

Mengjezi ne hotel.Zbatim i riteve fetare ne kishen e Medjugorjes duke u bere pjese e peligrinazhit .Dreka fakultative.Akomodimi ne hotel.Vizite sipas deshires se grupit ne nje pike te afert turistike tjeter turistike afer Medjugorjes.Pasdite vazhdimi i riteve fetare prane kishes se medjugorjes.Darka ne hotel

Dita e trete

Mengjezi ne hotel.Nisja per ne Shqiperi.Nga Nikshiqi kalojme neper Podgorice ,pastaj nepermjet tunelit te ri 6km dalim ne bregdetin e Malit Te Zi,duke vizituar keshtu Sutumoren Tivarin dhe Ulqinin.Gjate rruges mund te drekohet ne nje nga keto pika turistike,ose jashte kufijve te Malit Te Zi(sipas deshires se grupit).Kthim per ne Shqiperi.

Cmimi:

Çmimi eshte i hapur. Informohu direkt!!!

Ne kete cmim perfshihen: Transporti ne dispozicion,viza boshnjake,hoteli me dy vakte ushqimi,si dhe sherbimi i agjensise.

Nuk perfshihen: Pijet ,drekat,vizitat ne muzeume dhe ne vendet e tjera me pagese.

 

 

Contact

Globus - Travel Agentur

glob.us@live.com

Lagja: Kongresi i Permetit,
Rruga: Oso Kuka
(Prane Radio Shkodra)
Shkodër - ALBANIA

+355-(0)69 23 35 158,
+355-(0)69 25 21 043

Search site

LANGUAGES

- coming soon

 

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats