Globus Travel - Holiday in Albania and World

Bileta avioni

 

Ne faqet e meposhte, ose tek nenfaqet majtas gjeni ofertat e ndryshme te biletave te avionit per Ballkan, Evrope e USA.

Kujdes:

Nepermjet shteteve te shenuara mund te kalohet edhe tranzit per qytetet ose metropolet e vendeve te tjera. Ju lutem klikoni e shikoni edhe mundesite e tjera, pra nga shtetet e tjera. Faqja kontrollohet dhe aktualizohet me ofertat e reja.

---

  • Çmimet jane ne EURO €
  • Destinacioni = Aeroporti (qyteti) i kerkuar/synuar
  • OW = nje rruge, nisja
  • RT = nje rruge, kthimi
  • RT = nisja dhe kthimi
  • Sez. U. = sezoni ulet
  • Sez. L. = sezoni larte

---

Agjenisia GLOBUS --> Per kedo, per kudo, pa kufi!

Contact

Globus - Travel Agentur

glob.us@live.com

Lagja: Kongresi i Permetit,
Rruga: Oso Kuka
(Prane Radio Shkodra)
Shkodër - ALBANIA

+355-(0)69 23 35 158,
+355-(0)69 25 21 043

Search site

LANGUAGES

- coming soon

 

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats