Globus Travel - Holiday in Albania and World

Austri

VIENA    >>>    7 dite me autobus    =    480 Euro

 Programi :

Dita 1.

Imbarkimi ne tragetet e linjes Durres-Trieste dhe akomodimi ne kabine.

Dita 2.

Mberritja ne qytetin e Triestes akomodim ne hotel me 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 3.

Pas mengjesit ne hotel udhetim me autobus per ne Viene, akomodim ne hotel me 4**** dhe darka ne hotel.

Dita 4,5.

Pas mengjesit ne hotel, do te kete Guide ne qytetin e Vienes, ku do te vizitohen: Qendra historike ne katedralen gotike te Shen Stefanit, kisha annessa ne Hafburg, Parlamenti, kasha Votiva, Piaca Belvedere, keshtjella Skhönbrunn, teatri nacional Universiteti etj.Ne mbremje kthimi ne hotel dhe darka ne restorant.

Dita 6.

Pas mengjesit ne hotel kthimi per ne Trieste me autobus,Imbarkimi ne traget, akomodimi ne kabine AB dhe darka.

Dita 7.

Mberritja ne Durres dhe kthim ne Tirane.

 

VIENA    >>>    4 dite me avion      =    580  Euro

Programi:

Dita 1.

Nisja me avion nga Rinasi, mberritja ne aeroportin e Vienes,  pritja nga partneri yne ,transferta ne hotel me autobus,akomodimi ne Hotel me 3*** dhe darka ne restorant.

Dita 2 dhe 3.

Pas mengjesit ne hotel, do te kete Guide ne qytetin e Vienes, ku do te vizitohen: Qendra historike ne katedralen gotike te Shen Stefanit, kisha annessa ne Hafburg, Parlamenti, kasha Votiva, Piaca Belvedere, keshtjella Skhönbrunn, teatri nacional Universiteti etj.Ne mbremje kthimi ne hotel dhe darka ne restorant.

Dita 4.

Pas mengjesit ne hotel, transferimi me autobus ne aeroport dhe kthimi ne Tirane.

 

Shenim

 1: Ne cmim perfshihet udhetimi me avion vajtje-ardhje, akomodimi ne hotel me  3*** ,  mengjesi dhe darka, transferta aeroport-hotel-aeroport dhe guida turistike. 

 2: Cmimi i mesiperm eshte llogaritur per sezonin e ulet. Ne sezonin e larte do te kete nje shtese 15%.

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats