Globus Travel - Holiday in Albania and World

Agjensia GLOBUS

 

Agjensia Turistike "Globus" me qender ne Shkoder eshte nje nder te parat, e cila zgjeroi fushen e turizmit ne zonen veriore te Shqiperise. Fale pervojes se saj disavjecare ka krijuar lidhje te ndryshme me vendet fqinje, Evropen dhe me gjere duke mundesuar shtimin ofertave turistike per publikun me cmime e kushte te volitshme dhe me karakter gezimprures per klientet tane.

Agjensia jone ofron:

  • Bileta avioni, trageti dhe autobuzi
  • Udhetime me grupe ne Ballkan, Evrope dhe USA
  • Oferta speciale per turizem kurator
  • Sherbim te shpejte
  • Sherbim cilesor
  • Çmime te volitshme
  • Kushte primare te deshiruara
  • Sherbim kohor klienti
  • Keshillime

Per me shume na kontaktoni ne adresen dhe numrat e telefonit ne te majte te faqes.

 

Mireutakofshim

Izet Kalaci

Contact

Globus - Travel Agentur

glob.us@live.com

Lagja: Kongresi i Permetit,
Rruga: Oso Kuka
(Prane Radio Shkodra)
Shkodër - ALBANIA

+355-(0)69 23 35 158,
+355-(0)69 25 21 043

Search site

LANGUAGES

- coming soon

 

GLOBUS Travel - Shkoder (Albania) © 2006 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode

Free counter and web stats